Nog meer onweer op komst. Met pijn in ons hart hebben we als bestuur moeten besluiten om ook de laatste dag van de avond4daagse Berg en Dal af te blazen. Het KNMI geeft code geel af, dit betekent grote kans op onweersbuien tussen 16 u en 20 uur. We willen geen concessies doen aan de veiligheid voor de lopers, dus voor ons reden om de tocht niet door te laten gaan.

Vanavond tussen 19 u en 21 uur stellen wij jullie wel in de gelegenheid om je medaille op te halen in het Kulturhus in Beek. Lever hiervoor je wandelkaart in bij het startbureau. Daar ontvang je de medaille die jij verdient! De KNA zorgt in het Kulturhus voor de feestelijke sfeer.

Kun je niet komen, geen probleem want dan zorgen wij ervoor dat de medailles volgende week bij jou op school worden afgegeven. Voor de deelnemers (en hun begeleiders) die niet op de Biezenkamp, Buut, Klokkenberg, Meander, Sterredans of het Titus Brandsma zitten, is er nog een tweede gelegenheid om de medaille op te halen: op dinsdag 28 juni  van 19.00 tot 20.00 uur in het Kulturhus in Beek.

We hopen van harte jullie vanavond te mogen ontvangen en volgend jaar weer terug te zien en dan voor een echt vierdaagse avondvierdaagse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *