Grote drukte verwacht

Ook dit jaar is het aantal inschrijvingen weer maximaal. We verwachten dus ook grote drukte voor de aanrijroutes en het parkeren. De parkeerruimte rond de startplaatsen is zeer beperkt!! We verzoeken jullie dan ook dringend om als het enigszins kan om met de fiets of lopend te komen.

Let ook goed op de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

In memoriam Wim Verriet

Op vrijdag 5 mei is Wim overleden. Wim heeft zich jarenlang ingezet voor de Avondvierdaagse van Berg en Dal.

Jaar na jaar zorgde hij dat alle gevaarlijke wegen veilig overgestoken konden worden door de kinderen.

Met het overlijden van Wim verliezen we een fijn mens en een waardevolle stille kracht. We zullen Wim missen en wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

Het bestuur

Tips van de Marsleider

  • De weersverwachting voor dinsdag t.m. vrijdag is goed. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt en smeer je goed in tegen de zon.
  • Als de weersverwachting toch aanleiding is om de tocht van die dag af te gelasten nemen we uiterlijk om 16.00 uur een besluit en communiceren we dat via deze homepage, Facebook, Instagram en via de e-mail-nieuwsbrief.
  • Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Probeer in ieder geval te voorkomen dat je de auto moet parkeren, laat je bijvoorbeeld wegbrengen of carpool samen.
  • De route is uitgezet door middel van pijlen. De pijlen voor de 5 km zijn geel en de 10 km pijlen zijn rood.
  • De organisatie en vrijwilligers zijn herkenbaar aan een blauw T-shirt. Spreek ons aan als er iets is. En volg de aanwijzingen op.
  • We lopen soms op de openbare weg. Dus let goed op andere weggebruikers en loop links van de weg.
  • We lopen veel door het groen, controleer achteraf goed op teken.
  • Heb je nog andere vragen/ Check dan even onze ‘veel gestelde vragen‘ pagina
  • Als er bijzonderheden zijn, melden we dat hier op de homepage, op onze facebook pagina en op instagram. Dus hou het in de gaten!

Meld je aan als vrijwilliger

Om ook deze editie weer een feest te laten worden voor kinderen en hun ouders kunnen we nog extra hulp gebruiken. Vorig jaar is een nieuw bestuur samengesteld. Hiervoor hebben we nog ondersteuning nodig, ook worden er helpende handjes gevraagd voor taken in de aanloop naar de avondvierdaagse toe en op de dagen zelf. Denk hierbij aan verkeersregelaars, hapjes en drankjes uitdelen bij de rustpunten, etc.

Heb je zin en tijd om hier een bijdrage aan te leveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.